Amazon Spider-Man Noir serisi geliyor

Amazon Spider-Man Noir serisi geliyor

Amazon da yayın akışı hizmetleri arasında oldukça önemli bir yere sahip. Şimdi şirket Spider-Man Noir serisi ile gündeme oturacak. İşte detaylar.

Variety’ye göre Amazon, canlı aksiyon Spider-Man Noir serisiyle ilerliyor. Serinin Peter Parker olmayan “1930’ların New York City’sinde daha yaşlı, kır saçlı bir süper kahramana” odaklanacağı bildiriliyor. Spider-Man Noir, ağ fırlatan kahramanın alternatif bir versiyonu olacak ve ilk olarak aynı adlı 2009 Marvel çizgi roman serisinde görülmüştü. Çizgi roman versiyonu, 1933’te geçiyordu. Ana hat Spider-Man hikayelerinden ayrı bir evrende var olan karakter, Nicolas Cage’in seslendirdiği 2018 yapımı Spider-Man: Into the Spider-Verse filminde de yer aldı. Rapor, Cage’in yeni projeye dahil olup olmayacağından bahsetmiyor, ancak aktör, yakında çıkacak olan animasyon devam filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse için geri dönmesinin istenmediğini söyledi.

Amazon Spider-Man Noir serisi geliyor

Henüz adı belli olmayan dizi, yakında çıkacak olan Silk: Spider Society’den sonra Amazon’un Sony kontrollü Marvel süper kahramanlarına dayanan ikinci projesi olacak. Oren Uziel şovu yazacak ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek; Spider-Man: Into the Spider-Verse mezunları Phil Lord, Christopher Miller ve Amy Pascal yönetici yapımcılık kredilerini paylaşıyor.

Sony, Spider-Man ve Venom, Carnage, Vulture, Black Cat ve diğerleri gibi destekleyici karakterlerin film haklarını kontrol ediyot. Ayrıca, Tom Holland’ın oynadığı mevcut MCU film serisinde de Marvel Studios ile birlikte çalışıyor.

Android 14 güncellemesi alacak Samsung telefonlar