Amazon, şimdi al sonra öde özelliği geliyor!

Amazon, şimdi al sonra öde özelliği geliyor!

Amazon şimdi al-sonra öde modeline geçiyor. Şirket, sektöründe öncü olan Affirm ile ortaklıklarını duyurdu. Yakında, kasada müşteriler 50 ABD Doları veya daha fazla tutarda alışveriş yaptıklarında aylık taksitler halinde ödeme seçeneğiyle karşılaşacaklar. İşte detaylar.

Bir açıklamada ortaklık kuran Amazon ve Affirm, özelliği “belirli müşteriler” ile test etmeye başladıklarını söyledi. Bu seçeneği erkenden hangi kullanıcıların veya hangi pazarda kaç kişinin görebileceği belli değil. Şirketler, bu özelliğin ne zaman daha geniş çapta kullanıma sunulacağını da söylemedi.

Amazon, şimdi al sonra öde özelliği geliyor!

Finansal şartlarla ilgili olarak şirketler, yaptıkları açıklamada, “Her zaman olduğu gibi, Affirm’i seçerken tüketicilerden herhangi bir gecikme veya gizli ücret alınmayacak” sözünü verdi. Bir Amazon sözcüsü, müşterilerin ödeme sırasında bir e posta alacaklarını ve bunu onaylamaları gerektiği söyledi. Sunulan finansal koşulların hem kişinin kredi geçmişine hem de satın alma fiyatına bağlı olduğu da belirtildi. Müşteriye ve sipariş değerine bağlı olarak, %0 ila %30 APR arasında değişen faiz oranıyla üç ila 48 aylık bir ödeme planı sunulabilir. Bir Affirm sözcüsü, bir açıklamasında, tüketicilerin bu kredilerle ilgili olarak ödedikleri faiz ne olursa olsun, bu oranları peşinen kabul ettiklerini, bu onaya faiz oranının da dahil olduğunu söyledi. Bu özellik Amazon için mantıklı ve muhtemelen gecikmiş bir hamle. CNBC, Affirm’in Walmart da dahil olmak üzere 12.000’den fazla perakendeciye hizmet verdiğini belirtti. Kısa süre önce de Square, bu büyüyen alandaki bir başka dev olan Afterpay’i satın almak için 29 milyar dolar ödemişti.

Xiaomi, MIUI 12.5 Enhanced Global dağıtım programını duyurdu