Amazon Prime Video yeniden tasarlandı!

Amazon Prime Video yeniden tasarlandı!

Amazon Prime Video en çok tercih edilen yayın akışı devlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Netflix ile rekabet halinde olan platform şimdi bünyesine bazı yenilikler ekledi. İşte detaylar.

Amazon Prime Video uygulaması için yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzünü sundu. Yenilenen tasarımda karşımıza çıkan ilk şey ise Prime Video müşterilerinin geniş film, TV şovu, spor ve premium kanal seçeneklerine hızla göz atmalarına olanak tanıyan, kolayca erişilebilen basitleştirilmiş bir ana gezinme menüsü oluyor.

Amazon Prime Video yeniden tasarlandı!

Prime Video kullanıcıları, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Lord of the Rings: The Rings of Power dahil olmak üzere Prime üyeliğine dahil olan oyunlara artık çok daha kolay bir şekilde erişecek. Şirket sunduğu yepyeni güncelleme ile Netflix’i tahtından etmeyi hedefliyor. Ancak Disney+’ın da artık kendini göstermesiyle bu durum bu kadar kolay olmayabilir.

Amazon Prime Video yeni navigasyon menüsü de daha iyi erişim için ekranın yan tarafına taşındı. Uygulamalar altı ana sayfayla başlayacak: Ana Sayfa, Mağaza, Bul, Canlı TV, Reklamlarla Ücretsiz ve Öğelerim. Kullanıcılar içeriğe veya teklif türüne göre göz atmak isterse alt gezinme seçenekleri de olacak. Yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzü, videoları daha sinematik görüntülerle sunan ve içeriğin diğerlerinden öne çıkmasını sağlayan yeni bir atlıkarınca da getiriyor. Bu yenilenen kullanıcı arayüzü, Fire TV, Android ve diğer bağlı oturma odası cihazlarındaki Prime Video uygulamaları için kullanıma sunuluyor. iOS ve web önümüzdeki aylarda bunu alacak.

Samsung katlanabilir telefonların tanıtılacağı tarih belli oldu