Amazon Prime Türkiye’ye özel içerik üretmeye başlıyor

Amazon, 600 markayı kalıcı olarak yasakladığını duyurdu

Video akış sektörünün önemli isimlerinden biri olan Amazon Prime, iddialara göre Türkiye için özel içerik üretmeye başlıyor.

Amazon Prime Türkiye’ye özel içerik üretmeye başlıyor! Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanların da alışkanlıkları değişir. Bunun en güzel örneklerinden birini video akış platformları sayesinde görebiliyoruz. Yakın bir zamana kadar, “televizyondan izlemek ya da internetten takip etmek varken Netflix’e kim para verir” şeklinde eleştiride bulunan milyonlarca insan varken, şu an bir evde iki bazen üç hatta dört farklı video akış platformuna üyelik bulunduğunu görmek mümkün.

İşte böylesi bir dönüşümün yaşandığı medya sektöründe, sürekli yeni aktörleri görmek ve rekabetin büyüdüğüne şahit olmak kaçınılmaz. Her ne kadar Amazon Prime Video için yeni yetme çocuk muamelesi yapmak çok doğru olmasa da, bu platformun henüz Netflix gibi ülkemize özel içerikler üretmemesi bu sistemi bizim için şimdilik yabancı kılıyor. Ancak bu tarz konuları yakından takip eden Variety’e göre hasret sona eriyor.

Amazon, iOS uygulamasında bir değişikliğe gitti

Amazon Prime Türkiye’ye özel içerik üretmeye başlıyor

Dünyanın en eski ve en itibarlı eğlence-ticaret dergilerinden biri olan Variety’nin haberine göre Amazon, 2023 yılından itibaren Türkiye’ye özel içerikler üretmeye başlayacak. Evet maalesef bu konu hakkında yapılan haber sadece bu bilgiden ibaret. Yani Amazon Prime Video’nun tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı ilk etapta nasıl bir mantıkla ilerleyeceği hangi türden içerikler sunacağı gibi sorular şimdilik yanıtsız. Bununla birlikte uzun süredir dillendirilen bir konunun böylesi prestijli bir isim tarafından dile getirilmesi artık bir şeylerin kesinleşmeye başladığını görmek açısından önemli.

Instagram hesabı nasıl çalınır? (2022)