Amazon Prime Day İndirim Günlerinin Tarihleri Belli Oldu

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day indirim günlerinin bu yıl hangi tarihte düzenleneceği belli oldu. Bu dönemde pek çok ürün indirimli fiyatlarla kullanıcılara sunulacak.

Bildiğiniz gibi Amazon, her yıl Amazon Prime Day adını verdiği indirim günleri düzenliyor. Kısa süre öncesine kadar her yaz gerçekleşen Prime Day etkinlikleri, son yıllarda ise biri yaz aylarında, biri sonbaharda olmak üzere yılda iki defa gerçekleşecek. Bu yıl da benzer bir strateji izlemesi beklenen Amazon, heyecanla beklenen Amazon Prime Day indirim günlerinin tarihlerini açıkladı. Prime Day 2024, 16-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Amazon’daki indirimli ürünleri kaçırmak istemeyen kullanıcıların bu tarihler arasında platformu ziyaret etmesi gerekiyor. Black Friday gibi benzer indirim günlerinde olduğu gibi Amazon Prime Day’de de indirime giren çoğu ürün, yıl içinde başka dönemlerde de aynı fiyata bulunabilecek ürünler oluyor. Ancak arada bazı ürünlere gerçekten kayda indirimler uygulanıyor ki bu da Prime Day’i bu ürünlerden birini almak isteyen kullanıcılar için kaçırılmaması gereken bir fırsata dönüştürüyor.

Amazon Prime abonelerine ücretsiz cep telefonu hizmeti sunacak

Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli oluyor. Ayda 39 liraya sunulan Prime üyeliği’nden bir ay boyunca ücretsiz faydalanılabiliyor.

Prime Day boyunca Amazon’un web sitesi ve mobil uygulamasından satın alınan seçili ürünlerde ürünün fiyatı düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Amazon hesabına tanımlanıyor.

Apple Yapay Zeka Özelliklerini Avrupa’ya Sunmayacak