Amazon Prime Ağustos içerikleri açıklandı

Amazon dev bir cezayla karşı karşıya

Netflix’in en büyük rakibi olan Amazon Prime Video Ağustos içerikleri takvimi açıklandı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Amazon Prime Video, Ağustos ayında Türkiye’de yayına girecek yeni yapımları açıkladı. Ağustos ayında Türkçe altyazı seçeneğiyle Prime üyeleriyle buluşacak popüler Amazon Originals yapımları arasında bağımsız stüdyo Entertainment One (eOne) ve Iron Ocean Productions tarafından ekrana taşınan “Cruel Summer”ın ilk sezonu, antolojik aşk dizisi Modern Love’ın ikinci sezonu, Emmy ödüllü Mike McMahan imzalı “Star Trek: Lower Decks”in ikinci sezonu, aynı isimli romandan uyarlanan “Nine Perfect Strangers”ın ve Valerie Armstrong tarafından yaratılan “Kevin Can F**K Himself”in ilk sezonları bulunuyor.

Prime üyeleri Prime Video ile sürekli yenilenen popüler film ve dizilerden oluşan geniş bir seçkiye sınırsız erişimin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Gaming ile ücretsiz oyun ve oyun içi içerikler ve üyelere özel indirimler de dâhil birçok ayrıcalığa aylık sadece 7,90 TL’ye sahip olabiliyor.

Amazon Prime Ağustos içerikleri açıklandı

Aşağıdan sayfayı değiştirerek içeriklere göz atabilirsiniz.