Amazon, Kindle Colorsoft Signature Edition’ı tanıttı

12 1

Amazon, dört yeni Kindle modelini sessizce duyurarak e-kitap okuyucu dünyasında önemli bir adım attı. Bu yenilikçi seride öne çıkan cihaz, Amazon’un ilk renkli e-mürekkep ekranlı e-okuyucusu olan Kindle Colorsoft Signature Edition oldu.

Kindle Colorsoft Signature Edition ile beraber bu yeni cihazlar, gelişmiş yapay zeka özellikleriyle donatılmış ikinci nesil Kindle Scribe’dan, yenilenen Kindle Paperwhite ve giriş seviyesi Kindle modellerine kadar çeşitli seçenekler sunuyor.

Kindle Colorsoft Signature Edition

Kindle Colorsoft Signature Edition

Kindle Colorsoft, Amazon’un kağıt benzeri renk sunumu vaat eden yeni bir nitrür LED ışık kılavuzuyla dikkat çekiyor. Renkli ekran, özellikle çizgi roman okumak, fotoğraf görüntülemek ve kelime vurgulama gibi işlevler için tasarlandı. Ayrıca cihaz, su geçirmezlik ve kablosuz şarj desteğiyle 8 haftaya kadar pil ömrü sunuyor. 30 Ekim’de sevkiyatına başlanacak cihazın fiyatı 279,99 dolar olarak belirlendi.

Kindle Yazici 2024

Kindle Scribe (2024)

İkinci nesil Kindle Scribe, 10,2 inçlik 300 ppi ekran ve yeni yapay zeka yetenekleri ile donatıldı. Metinleri madde işaretlerine dönüştürme ve el yazısı notları metne çevirme gibi AI özellikleri öne çıkıyor. Ayrıca Active Canvas adı verilen bir özellik sayesinde, yazı tipi veya düzen değişiklikleri yapıldığında kitap notları korunuyor. Amazon, cihazla birlikte yumuşak uçlu Premium Pen kalemini de sunuyor. 4 Aralık’ta gönderilmeye başlanacak olan Kindle Scribe’ın fiyatı 399,99 dolar olacak.

Kindle Paperwhite 2024

Kindle Paperwhite (2024)

Yenilenen Kindle Paperwhite, 7 inçlik geliştirilmiş e-mürekkep ekranıyla daha keskin metinler sunuyor ve %25 daha hızlı sayfa çevirme özelliğine sahip. Amazon’un en popüler modeli olan Paperwhite, tamamen su geçirmezlik özelliği ile öne çıkıyor. Cihazın fiyatı 159,99 dolar’dan başlarken, kablosuz şarj destekli ve 32 GB depolamalı Signature Edition versiyonu 199,99 dolara satışa sunulacak.

Kindle 2024

Kindle (2024)

Giriş seviyesi yeni Kindle, 2022 modeline benzer bir tasarım sunuyor ancak daha hızlı sayfa çevirme ve 16 GB depolama kapasitesi ile geliyor. Bu cihaz, 109,99 dolar fiyat etiketiyle kullanıcılarla buluşacak.

Kindle Colorsoft Signature Edition ile beraber bu yeni Kindle serisi, farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak Amazon’un e-okuyucu pazarındaki yerini daha da sağlamlaştırmayı hedefliyor. Özellikle yapay zeka entegrasyonları ve renkli ekran gibi yeniliklerle Kindle ürün yelpazesi, dijital okuma deneyiminde yeni bir dönemin habercisi.

iPhone 16 Pro Max, kamera testinde Çinli rakiplerine göre geride kaldı