Amazon drone teslimatlarına başlıyor

Amazon drone teslimatlarına başlıyor

Amazon bir süredir Drone ile teslimat özelliği üzerinde çalışıyordu ve şimdi bu çalışmalar meyvelerini vermeye başlamış gibi. İşte tüm detaylar.

Evlere drone ile ürün teslim etme dönemi artık gerçekleşiyor. Amazon’un, drone teslimat programı için, 2024’te İngiltere ve İtalya’ya uluslararası genişleme de dahil olmak üzere bazı büyük planları var. Şirket ayrıca, College Station, Texas’taki mevcut çabaların ardından, gelecek yıl ABD’nin üçüncü şehrinde drone operasyonlarına başlamayı hedefliyor. Birleşik Krallık ve İtalya’daki drone teslimatları, zamanla daha fazla konuma genişletilmeden önce tek bir tesisten başlayacak. Şirket önümüzdeki aylarda ABD, İngiltere ve İtalya’daki genişleme için belirli yerleri açıklayacağını söyledi.

Amazon drone teslimatlarına başlıyor

Ayrıca Amazon, Prime Air programını dağıtım ağına entegre edecek. Şirket müşterilerin drone teslimatları için daha geniş bir ürün yelpazesi arasından seçim yapabileceklerini söylüyor. Yani drone ile teslimat isteseniz de az veya çok ürün sipariş edebileceksiniz. Şirket şu ana kadar ilk iki Prime Air lokasyonunda özel teslimat merkezleri kullanıyordu.

Amazon müşterileri, kendi bölgelerinde bu seçenek mevcut olduğunda ve ağırlığı beş poundun altında olan uygun bir ürün satın aldıklarında, ürünün drone ile teslim edilmesini seçebilirler. Ofis ve teknoloji malzemeleri, ev ürünleri ve güzellik ürünleri de dahil olmak üzere binlerce ürün drone teslimatı için uygun. Şirket, neredeyse bir yıldır, ilk iki Prime Air lokasyonunda müşterilere ürünleri bir saat veya daha kısa sürede teslim etmek için drone kullandığını belirtiyor.

Disney hayranları Mickey Mouse’un karanlık geçmişini öğrenince şok olacak!