Siyah altın kaplamalı iPhone 6s karşınızda!

siyah altin kaplamali iphone 6s

Özelleştirilen iPhone modelleriyle sıkça karşılaşıyoruz. Ancak bu sefer eski siyah rengi özleyen iPhone kullanıcıları düşünülmüş. Tabii buna biraz lüks bir yol ile çözüm getirilmiş. Siyah altın kaplamalı Karalux iPhone 6s karşınızda.

siyah-altin-kaplamali-iphone-6s

Apple, bu yıl uzun bir aradan sonra iPhone modellerine yeni bir renk seçeneği ekledi. Roze Altın olarak çevrilen bu yeni renk seçeneği, uzay grisi, gümüş ve altın sarısı renk seçeneklerine ekledi. Ancak eğer yeni bir iPhone almak için bütçenizin ucu açıksa, alternatif renklere de sahip olabiliyorsunuz. Mesela 24 ayar siyah altın kaplamalı iPhone 6s gibi.

Lüks tüketimin sonu yok. Bunun tamamen farkında olan Vietnamlı şirket Karalux, iPhone 6s almak isteyenlere bazı alternatifler sunuyor. Saf altın kaplamalı modeliyle daha önce gündeme taşığımız firma, şimdi ise 24 ayar siyah altın kaplamalı iPhone 6s ile karşımıza çıktı.

Altın ve rodyum karşımından elde edilen bir alaşımla kaplanan bu iPhone 6s, iPhone 5 ve iPhone 5s modellerinde gördüğümüz uzay grisi rengine benziyor. Ancak tabii ki o rengin çok daha lüks yollardan elde edilmiş bir versiyonu. Yukarıda görmüş olduğunuz 64 GB kapasiteli iPhone 6s modeli 2300 Dolardan meraklılarını bekliyor. Aşağıda ise bu siyah altın kaplamalı iPhone 6s’in daha detaylı görüntülerine ulaşabileceğiniz bir video yer alıyor.

En yüksek ses seviyesine sahip 9 telefon!