Akıllı Telefonlara Yeni Şarj: Minicharge 2000 Powerbank

tunçmatik

Tunçmatik, çantanızda ve cebinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz yepyeni Minicharge 2000 Powerbank ile priz arama derdinize çözüm sunuyor.

Türkiye’nin 46 yıllık enerji çözümleri markası olan Tunçmatik, Minicharge 2000 model ürünüyle neredeyse her gün yaşadığınız şarj sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor. Tunçmatik Minicharge 2000, depolanmış enerjiyi kullanarak mobil cihazlarınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde şarj edebilmenin rahatlığını sunuyor.

tuncmatik

Tunçmatik Minicharge 2000 (35 TL), sahip olduğu güvenilir ve dayanıklı 2000mAh’lık Li-ion bataryası ile 1-2 saat arasında şarj edebiliyor. Siyah, beyaz, turuncu, kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 6 farklı renk seçeneği bulunan kompakt tasarımlı ürün, pil şarj durumunu gösteren 4 adet mavi LED’e sahip. Ürün ayrıca, sahip olduğu aşırı akım, aşırı voltaj, düşük voltaj, aşırı sıcaklık ve kısa devre koruma özellikleri ile hem kendisini hem de değerli mobil cihazlarınızı koruma altına alıyor.

Minicharge 2000 Powerbank, Türkiye’nin önde gelen; bilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları ve yapı marketlerinde bulunuyor.

Sanal Para İçin Yeni Bir Tehdit Keşfedildi