En Yeni Powerbank Energy Card 1400

EnergyCard IMD 4

Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu elektrik/elektronik ürünlerin Türkiye’de üretimini yapmak amacı ile kurulan Tunçmatik son ürünü olarak akıllı telefonların şarj sorununa çare olabilecek “Energy Card 1400” isimli Powerbankin tanıtımını yaptı.
Türkiye’de enerji çözümleri konusunda büyük rol oynayan Tunçmatik son olarak günlük hayatımızın birer parçası olan akıllı telefonların şarj sorununu çözebilmek amacı ile çok kullanışlı ve uygun boyutlarda Powerbanki kullanıcıların beğenisine sundu.Yeni ürün hakkında bilgi aktarmadan önce firmanın başarıları hakkında kısa bilgi vermek gerekir.Türkiye’de ilk buzdolabı regülatörü üretimi,ilk siyah beyaz TV’ler için regülatör üretimi,ilk tam dijital DC motor sürücü üretimi ve online kesintisiz güç kaynağı üretimi gibi hizmetlerin sahibi olduğunu belirtelim.Tunçmatik kendi ürünlerinin yanı sıra Dünya’nın lider KGK firmalarından EATON, Güneş Enerjisi çözümlerinde Kyocera, Phocos, Suntech ve aküler ile ilgili US Battery, Exide gibi markalarla çalıştığını belirtmekte fayda var.

 

tunchmatik-energy card 1400

 

 

Yeni ürünü Energy Card 1400 ise bir önceki nesil modeline göre daha fazla enerjiye sahip olup barındırdığı güç daha fazla.Energy Card 1400, uzun ömürlü lityum-ion bataryası ve ebatları ile kolayca taşınabilir olup, şarj olurken dahi kolayca telefonunuzu kullanmanıza olanak sağlıyor. 1A şarj kapasitesiyle akıllı telefonları entegre micro USB soketiyle harici bir kabloya ihtiyaç duymadan elektrik şebekesinden ayrı olarak şarj ediyor. Aşırı yük-kısa devre ve yüksek ısı koruma özellikleri ile kendisini ve şarj edilen tüm cihazları sorunsuz bir şekilde şarj eden Energy Card 1400‘de, ışıklı açma-kapatma düğmesi ve pil kapasitesini gösteren 4 adet LED bulunuyor. Her bir LED %25’lik bir kapasite sağlıyor.Yeni bir Powerbank edinmek isteyenler için kullanışlı bir cihaz olacağını söylemek gerekir.

Facebook’tan Yeni Reklam Hamlesi!