Airbnb, güvenlik için yeni özelliğini duyurdu

Airbnb, fiyatlandırma konusunda şeffaflığı artıracak

Airbnb güvenlik özelliklerini artırıyor. İşte tüm detaylar.

Airbnb, yeni bir özelliği duyurdu. Bu yılın sonlarından itibaren ev sahipleri, uyumlu akıllı kilitler denen yeni bir özelliğe sahip olacak. Bu kilitleri hesaplarına bağlayabilecek ve her rezervasyon için otomatik olarak benzersiz bir kod oluşturabilecek. Kod, misafirin giriş zamanında etkinleştirilecek ve çıkış sırasında devre dışı bırakılacak. Akıllı kilit özelliği güvenlik açısından oldukça iyi olacak. Misafirler akıllı kilit kodlarını Airbnb uygulamasında görebilecekler.

Airbnb, yeni uygulaması ile tepki çekebilir

Yeni özellik platformun, güvenlik sorunlarının üstesinden gelmeyi çok daha kolay hale getirecek. Ev sahiplerinin, çıkış yaptıktan sonra giriş kodlarını diğer kişilerle paylaşan kötü niyetli kişiler konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak. Konuklar, rezervasyon e-postalarını aramak zorunda kalmadan kodlarını bulup daha kolay evlere giriş yapabilecek.

Airbnb, kış güncellemesinin bir parçası olarak bir dizi başka değişiklik daha yapıyor. Platformda en sevilen 2 milyon evden oluşan bir koleksiyona erişebileceksiniz. Bu evler giriş süreci, temizlik, kayıt doğruluğu, ev sahibi iletişimi ve konum gibi konularda yüksek puanlarla 4,9’un üzerinde ortalama puana sahip evlerden oluşacak. Favori Misafirlerin Ev Sahiplerinin tümü güçlü bir güvenilirlik geçmişine sahip olacak. Platform üzerinde çok fazla güvenlik sorunu oluşmuştu, bu anahtar özelliği de tüm sorunları çözecek. Son yıllarda internet üzerinde gizlilik ve güvenlik oldukça önemli hale gelmişti, tüm platformlar bu kapsamda özelliklerini sunmaya devam edecek.

KRAFTON 2023’ün üçüncü çeyreğinde 347,1 MİLYON Dolar elde etti