AGON PRO PD49 : Porsche Design AOC ile işbirliği yaptı

AGON PRO PD49

AOC ve Porsche Design bir kez daha, ödüllü tasarım, teknolojik uzmanlık, stil sahibi bir duruş ve performansı birleştiren kavisli oyun monitörü AGON PRO PD49 modelini tanıttı.

“iF 2023 Tasarım Ödülü” ve “Red Dot Ödülü: 2023 Ürün Tasarımı” ile taçlandırılmış ve 49 inçlik (124.46 cm) ölçüye ve 32:9 görüntü oranına sahip, son teknoloji ürünü bir QD-OLED panelinden gücünü alan AGON PRO PD49 , üst düzey bir rekabet için espor düzeyinde performans sunuyor: 240 Hz yenileme hızı ve 0.03 ms GtG tepki süresi ile fark yaratıyor.

AGON PRO PD49 yaklaşık 5 mm bir kalınlık ile 49 inçlik bir ekrana hükmeden, kavisli, aşırı ince bir QD-OLED panele sahip. 1800R kavisi, kullanıcının tüm görüş alanını kapsıyor. 5120 × 1440 piksellik nefes kesici bir Double QHD çözünürlük ile, modelin görsel deneyimleri yeniden tanımlayacağı kesin. 1000 nitlik pik parlaklık elde eden ve VESA DisplayHDR True Black 400 sertifikalı bu model, 10-bit renk derinliği sayesinde 1.07 milyar renge sahip, DCI-P3 renk yelpazesinin %99’unu kapsayan, derin doygunluklu ışıl ışıl görseller sunuyor.

Sıradışı HDR reprodüksiyonu sayesinde, AGON PRO PD49 hikâye odaklı, tek oyunculu oyunlarda büyüleyici dünyalara açılan bir pencere oluyor.240 Hz’lik espora uygun yenileme hızı ve 0.03 ms’lik Gray-to-Gray (GtG- Griden Griye) performansı sunan bir tepki süresi ile, hayalet görüntü artık tarih oluyor. Değişken yenileme hızı desteği için Adaptive-Sync’in de modele dahil edilmesi ile her oyun sekansı yırtılmasız, sürükleyici bir devamlılık ile akıyor.

AGON PRO PD49

İşlevsel tasarım, son teknoloji ile buluşuyor
PD49 modelinin tasarım yaklaşımı, spor bir Porsche arabanın ince detaylarını yansıtıyor. PD49’un bir spor arabanın direksiyonunu ve jant tellerini çağrıştıran, kumlanmış aluminyum döküm ayağı, monitöre ihtişam katıyor. Monitörün arkası ise ilhamını Porsche 911’in radyatör ızgarasından alıyor. Benzersiz bir On-Screen Display (ekran üstü kumanda) tasarımından iddialı bilgisayarı başlatma logosuna kadar, her ayrıntı zarafeti vurgular nitelikte. Dinamik ve özelleştirilebilir RGB Light FX unsurları ise hem arka hem de ön logoları süsleyerek çevresine stil sahibi bir ışıltı yayıyor.

Her zaman bağlantıda
Görsel uzmanlığının ötesinde PD49 bir dizi konektivite seçeneğine de sahip. HDMI 2.1 ve DP 1.4 desteği en yeni cihazların kendini tam da evlerinde hissetmelerini sağlıyor. Ürüne dahil USB hub, kendisini tamamlayan dört USB 3.2 portu ve RJ-45 girişi ile, akıcı bağlantıyı garantiliyor. Ürünü diğerlerinden ayıran bir özellik olan verimli 90 W Güç Teminli USB-C port, gaming dünyasına kendini kaptırırken cihazların şarjlı kalabilmesini sağlıyor. Dahili KVM anahtarı, kullanıcıların iki bilgisayarı eş zamanlı olarak bağlamasına olanak tanırken çoklu görev yürütme tutkunları için ise Double QHD ekranı bölüyor.

Yeniden Hayal Edilen Gaming
Aralarında Kare Sayacı’nın, özelleştirilebilir bir artı gösterge katmanının (Dial Point), ve optimize düşük girdi gecikmesinin de bulunduğu özellikler, kullanıcılara rakiplere karşı avantaj sağlıyor ve gaming deneyimini baştan sona daha yukarıya taşıyor. 2×8 W sunan entegre stereo hoparlörler, işitsel deneyimin de görseller kadar sürükleyici olmasını sağlıyor.

Porsche Design AGON PRO PD49 modeli şu anda Porsche Design mağazalarının yanı sıra elektronik mağazalarında, porsche-design.com sitesinde online olarak ve seçili online mağazalarda KDV dahil 3229 USD tavsiye edilen perakende fiyatından bulunabilir.

Huawei MateBook 14s inceleme: İşte, okulda, evde! 13. Nesil Core İşlemcilerle Geliyor