Agents Of S.H.I.E.L.D’in İnanılmaz Başarısı!

agents of shield banner

The Avengers(Yenilmezler) sonrasında gelişen olayları konu alan Marvel’ın TV serisi Agents Of S.H.I.E.L.D, dünya çapında büyük başarılar elde ediyor.

Yenilmezler Girişimi sadece başlangıçtı. Thor, Hulk, Iron Man, Captain America, Black Widows ve Hawkeye’ın, Ajan Coulson ve Nick Fury tarafından bir araya getirilmesi ve Loki’ye karşı müthiş savaşlarını sergileyen Avengers, tüm dünyada 1.5 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Devam filmi için hazırlıklar çoktan başladı ve Avengers 2: Age of Ultron, 2015 yılında beyaz perdede olacak.

File:Agents of SHIELD logo.jpg

Pastayı daha da büyütmeyi hedefleyen Marvel, Avengers’tan sonra gelişen olayları konu olan Agents of Shield’i, ünlü televizyon kanalı ABC ile anlaşarak televizyon severlerin beğenisine sundu. Henüz 5 bölümü yayınlanan dizi, sadece Kuzey Amerika’da ortalama 15 milyon seyirci kitlesi oluşturdu. Üstelik dizi henüz çoğu Asya ve Avrupa ülkesinde yayına girmedi. Agents of Shield’de, Avengers’da öldüğü varsayılan Ajan Coulson (Clark Gregg) ve ekibi çevresinde gelişen süper-insan aktiviteleri konu alınıyor ve hoş sürprizler izleyicileri bekliyor.