Age of Empires 2 Definitive Edition Türkçe dil desteğiyle geliyor!

aoe 2 de

Bir süredir gündemde olan Age of Empires 2 Definitive Edition için çıkış tarihi açıklandı. Oyun Türkçe alt yazı desteğine de sahip olacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemde strateji oyunlarının gözden düştüğünü söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Bu durumun temel nedeni ise oyunculuğun merkezinin konsollara doğru kayıyor olması. Malum konsollarda strateji tarzı oyunları oynamak pek de kolay değil.

PC oyunculunun zirvede olduğu zamanlarda strateji oyunları hayli revaçtaydı. O dönemde hit olan yapımlardan birisi de Age of Empires 2’ydi. Electronic Arts şimdi bu efsaneyi yenilenmiş grafikleriyle tekrardan oyun severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

AoE 2 Definitive Edition Türkçe desteğiyle geliyor!

Age of Empires 2 Definitive Edition ismiyle raflardaki yerini alacak olan oyun, yalnızca PC için yayınlanacak. Hem Windows Store, hem de Steam üzerinden satışa sunulacak olan yapımın fiyatı ise 56.25 TL olarak belirlenmiş. 14 Kasım’da erişime açılacak olan yapımı şimdiden ön sipariş ile satın alabilirsiniz.

Age of Empires 2 Definitive Edition’daki bir diğer önemli detay ise oyunda Türkçe alt yazı desteğinin de yer alacak olması. En azından oyunun Steam sayfasında yer alan bilgi bu şekilde.

4K Ultra HD grafik desteğinin de yer alacağı oyunda çevrimiçi yani online modların da bulunacağını hatırlatalım.

PUBG için çapraz platfom desteği geliyor! Tıkla öğren!