Google Haberler uygulaması yayınlandı

Google Haberler

Google, iOS ve Android için Google Haberler uygulamasını bugün indirime sundu. Haberleri an ve an takip edebileceğiniz Google Haberler uygulamasının tüm detayları haberimizde.

Google, geçtiğimiz günlerde düzenlediği ve Android P‘yi tanıttığı Google I/O 2018 etkinliğinde Google Haberler uygulamasını da sergilemişti. Teknoloji devi bugün Google Haberler uygulamasını iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sundu. Peki, Haberler uygulaması kullanıcılara neler sunuyor?

Google Haberler ile haberler anında cebinizde

iOS ve Android için çıkışını gerçekleştiren Google News (Haberler) uygulaması ile teknoloji, spor, politika, iş ve hatta hava durumu gibi sizin için önemli olan konularda neler olup bittiğini takip edebilirsiniz.

Uygulamanın özet bölümünde yer alan sekmede sizin için önemli olan haberler listeleniyor. Türkçe kaynakların ön plana çıkarıldığı bu bölümde, uygulama sizin hangi tarz haberler ile ilgilendiğinizi analiz ediyor ve bu bölümü sürekli güncelliyor.

 

Bir habere tıkladığınızda, haberin aşağısında yer alan ilgili tüm haberler bölümünden o haberi ve benzer haberleri farklı kaynaklardan da okuyabiliyorsunuz. Güvenilir kaynaklar özelliği sayesinde, Google’ın sizler için seçtiği kaynağı belli olan haberler karşınıza sunuluyor.

Google Haberler

Google gizlilik politikasını değiştirdi!

Uygulamada dilerseniz kendi favori kaynaklarınızı da ekleyebiliyorsunuz. Bu sayede haberler RSS‘e düştüğü an haberiniz oluyor. Oldukça sade ve kullanım kolaylığı sunan arayüze sahip olan uygulamayı aşağıdan indirebilirsiniz.

iOS için Google News indir

Android için Google News indir