Açlık Oyunları yönetmeni pişman olduğu sahneyi açıkladı!

Açlık Oyunları yönetmeni pişman olduğu sahneyi açıkladı!

Sevilen seriler ve klasikler arasında yer alan Açlık Oyunları final yapmış olsa da yönetmenden açıklamalar gelmeye devam ediyor. İşte tüm detaylar.

Yönetmen Francis Lawrence geriye dönüp baktığında, Açlık Oyunları’nın son kitabının iki filme bölünmesinin yarattığı karışık tepkileri anladığını söyledi. Lawrence, 2013 yapımı Ateşi Yakalamak ve iki Alaycı Kuş filmini yönettikten sonra yeni çıkacak başlangıç ​​hikayesi The Ballad of Songbirds & Snakes ile ekranlara geri dönecek. Yönetmen PEOPLE’a, eğer yeniden yapabilseydi kitabı ikiye bölmeyeceğini söylüyor. “Tamamen pişmanım. Kesinlikle pişmanım” diyor.

Açlık Oyunları yönetmeni pişman olduğu sahneyi açıkladı!

Yazar Suzanne Collins’in üçlemesinin son kitabının iki filme uyarlanacağı Temmuz 2012’de doğrulandı. Alaycı Kuş – Bölüm 1, Kasım 2014’te ve Alaycı Kuş – Bölüm 2, Kasım 2015’te sinemalara geldi. Lawrence, son kitap “Mockingjay’in iki yarısının da kendi ayrı dramatik soruları olduğu” söylese de, bazı hayranların filmler arasındaki beklemekten neden rahatsız olduklarını anlıyor.

Lawrence, “Geriye dönüp baktığımda ve tüm tepkileri dinledikten ve hayranların, eleştirmenlerin öfkesini hissettikten sonra bunun sinir bozucu olduğunu fark ettiğimi fark ettim” diyor. “Ve bunu anlayabiliyorum.”

“Televizyonun bir bölümünde, heyecan verici bir durumla karşılaşırsanız, bir hafta beklemeniz gerekir ama insanları bir yıl bekletmek bence samimiyetsiz geldi” diye ekliyor. “Niyetimiz samimiyetsiz olmak değildi.” Açlık Oyunları serisi bitti ancak son bir film daha gelecek. Bu film ile birlikte hayranlar tekrar özledikleri seriye kavuşabilecekler.

İnsanların acıya neden dayanamadığı bilimsel olarak açıklandı