Yönetmen Gözüyle,Man of Steel ve Batman V Superman

Man of Steel, 2012 yılında gösterime girdiğinde, yapım, pek çok eleştiriye maruz kalmıştı. Man of Steel’den sonra Batman v Superman: Dawn of Justice’in de yönetmenliğini üstlenen Zack Snyder iddialı konuştu.

Yönetmen Zack Snyder, “Beni daima Watchman’deki kurgulara göre yorumluyorlar. Evet Watchman,’Soğuk Savaş’ dönemini yansıtan, nispeten karanlık bir yapımdı. Yine de, bu film ne benim geleceğime, ne de Batman V Superman: Dawn of Justice filmine ışık tutuyor. Yapımda çok daha farklı bir senaryo işleyip; çok daha çarpıcı imgeler kullanacağız.” ifadelerini kullandı.

Zack Snyder, Asıl amacım Tanrısal güçlere sahip Superman’in, ‘Dünya ile buluşması ve sosyal hayatta basit bir insan olması yönünde. Zaten Superman ve Clark Kent ikilisi bu değil mi? Bir taraf insanlığın zirvesini, diğer taraf ise dibini temsil ediyor” diyerek, Warner Bros’un fırtınası hakkında ciddi ipuçları verdi.

Zack Snyder sözlerine, “Evet, trailerimiz onlara göre çok şey gösterdiği için yerden yere vuruluyor. Batman, Superman ve Wonder Woman, kozmik bir tehdide karşı birlik oluyor. Ne şaşırtıcı(!!!) değil mi?” açıklamasıyla, biraz alaycı tondan faydalandı.

2016’nın Mart ayında gösterime girecek Batman V Superman’in baş rollerinde;  Ben Affleck, Henry Cavill,Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot,  Ray Fisher, Jason Momoa ve Ezra Miller gibi yıldızlar, efsanevi süper kahraman ve destekleyicileri rolünü üstlenecek.