Android’li Acer Jade Primo özellikleri belli oldu!

acer liquid jade primo teknik ozellikler 1

Acer Liquid Jade Primo modeli geçtiğimiz günlerde Windows 10 Mobil işletim sistemiyle birlikte duyurulmuştu. Aynı telefon şimdi Android işletim sistemiyle karşımıza çıkacak.

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde Windows 10 Mobil işletim sistemli cihazlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkan, geçtiğimiz hafta ise fiyat ve çıkış tarihi gibi detayları olan telefon Acer Jade Primo bu sefer Android ile geliyor. Android’li Acer Jade Primo hangi özelliklere sahip olacak? Cevabı haberimizde.

Android’li Acer Liquid Jade Primo

Görüntü itibariyle tamamen aynı telefon olarak raflardaki yerini alacak olan Acer Jade Primo, hem Windows 10 Mobil işletim sistemli olarak hem de Android işletim sistemli olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak. Telefonun orijinali Windows 10 ile gelecek, Android sevenler için özel bir versiyon hazırlanıyor.

Acer S58A olarak adlandırılan telefon GFXBench’te geçtiğimiz hafta görülmüştü. Ancak teknik özellikleri tam anlamıyla belli değil. Kısa bir süre önce ise telefonun Android’li versiyonuna ait bilgiler basına yansıdı.

Android işletim sistemli Acer Liquid Jade Primo yine 5.5 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlükte bir ekranla gelecek. Ancak bu sefer cihazın içerisinde 6 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 yongası bulunacak. Bu yongayı LG Nexus 5X modelinden de tanıyoruz. Adreno 418 GPU, 3 GB RAM ve 21 MP çözünürlükte ana kamera bu telefonun önemli özellikleri arasında olacak.

Acer Liquid Jade Primo, kutusundan en güncel sürüm olan Android 6.0 Marshmallow ile çıkacak. Cihazın fiyatının yaklaşık 616 dolar (569 euro) olması bekleniyor. İlk etapta cihazın ABD’de satışa çıkması bekleniyor. Avrupalı tüketicilerin bir süre daha beklemesi gerekecek.

acer-liquid-jade-primo-teknik-ozellikler-2

LG, 60 Milyon Sınırını Geride Bıraktı!