Acer Jade Primo’nun çıkış tarihi belli oldu!

Acer Jade Primo’nun çıkış tarihi belli oldu!

Acer’ın yeni model telefonu: Jade Primo olacak.

Haberde bahsettiğimiz model Windows İşletim Sistemine sahip. Bilindiği üzere Jade Primo’lar 2 model olarak satışa çıkacak. Bu modellerin birinde: Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android, diğerinde ise Microsoft’un Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Windows 10 Mobile yer alacak. Diğer firmalara ait Windows 10 Mobile’lı Amiral Gemisi cihazlar da bu yıl itibariyle tanıtılacak. Bunlardan biri de haberimizde geçen model.

Acer Jade Primo Şu Özelliklere Sahip Olacak:

Telefonda; 1.8 GHz hızında çalışacak olan 6 Çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm’un Qualcomm Snapdragon 808 Yongaseti yer alıyor. 3 GB Ana Belleği; Primo bu modeli için uygun görmüş. 5.5 inçlik Ekran, Full HD: “1920×1080” çözünürlüğüne sahip olacak. 32 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefon, micro-SD Kartı girişine sahip. Micro-SD ile Depolama Alanını 128 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

21 Megapiksellik Arka Kameraya, 8 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor. Kameralar; 4K video çekiyor. 2800 mAh Batarya, telefona güç katıyor. Yalnız bu Batarya kaldırılamıyor.

LTE, USB Type-C girişi, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, FM Radio ve GPS ile AGPS de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor. Gelecek ay Avrupa’da satışa çıkacak olan cihaz; 570 Euro yaklaşık olarak 1635 TL Fiyat Etiketine sahip.

Snapdragon 820 hangi akıllı telefonlara hayat veriyor