Logitech’ten 2 yeni sessiz mouse

logitech 2

Logitech, M220 Silent ve M330 Silent Plus ile bugüne kadar tasarladığı ilk sessiz wireless mouse’ları tanıttı.

Hassas, konforlu ve dayanıklı yapısıyla standart mouse’larla benzerlik taşıyan M220 Silent ve M330 Silent Plus, farkını her tıklamada sesi %90 oranında azaltan tasarımlarıyla dünyada ilk defa Noise Abatement Society tarafından “The Quiet Mark” onayını alarak ortaya koydu.

logitech 1

Logitech M220 Silent ve M330 Silent Plus mouse’lar, herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymadan Windows , Mac OS , Chrome OS ve Linux  işletim sistemleriyle uyum sağlıyor. Kolayca takıp çıkarılabilen nano alıcısı sayesinde 10 metrelik kablosuz kullanım mesafesi sunan mouse’lar, Logitech’in gelişmiş optik izleyecisiyle farklı yüzeylerde kullanılabiliyor. Otomatik uyku modu sayesinde 18 ay pil ömrü sunarak kesintisiz kullanım avantajı sağlayan M220 Silent, her iki elle kullanıma uygun bir tasarıma sahip. 24 aylık pil ömrü sunan M330 Silent Plus ise sağ elle kullanıma uygun olarak tasarlandı. Ayrıca kauçuk tekerleği ve özel materyal ayakları sayesinde kaydırmaların sessizce yapılabilmesine olanak sağlıyor.

Ekim 2016 itibarıyla Türkiye’de seçili mağazalarda satışa sunulması planlanan mouse’ların tavsiye edilen perakende satış fiyatları M220 Silent KDV dahil 59,90 TL, M330 Silent Plus ise KDV dahil 89,90 TL’dir.

iPhone 7 kablosuz kulaklık ile gelmeyecek!