9 Kere Leyla filmi yerden yere vuruldu

netflix 1

Geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayınlanan 9 Kere Leyla filmi büyük eleştri aldı. İşte konunun detayları.

Haluk Bilginer ve Demet Akbağ‘ın başrolünde yer aldığı 9 Kere Leyla filmi geçtiğimiz günler Netflix üzerinden yayınlandı. Aslında filmden beklentiler hayli fazlaydı. Nitekim yayınlanan fragmanlarda da film hiç fena durmuyordu.

Lakin filmde ne kadar iyi sahne varsa fragmana koyulunca geriye pek de birşey kalmamış. Ayrıca film boyunca araya giren müzikler de izleyiciyi fazlasıyla baymış. Öyle ki pek çok Netflix kullanıcısı filmi tamamlamadan çıkmak zorunda kaldığını ya da filmi sardırarak izlediğini belirtmiş.

Hali hazırda Ezop‘un filmleri zaten biraz aykırı olurdu. Bu normal. Fakat 9 Kere Leyla gerçekten de vasat bir film olmuş.

9 Kere Leyla hiç beğenilmedi

Normal şartlarda filmin mevcut kadrosu ile ortaya muazzam bir yapım çıkabilirdi. Senaryoya baktığımız zaman da hikaye pek fena durmuyor. Lakin iş anlatıma geldiğinde, işte tam olarak bu noktada kayış kopmuş durumda.

Sahneler arasındaki geçişler, zırt pırt araya giren müzikler, belli belirsiz zaman atlayışları filmin seyir zevkini hayli düşürüyor.

Eğer hala bu filmi izlemediyseniz fragmanı izlemeniz yeterli olacaktır. Zaten tüm güzel sahneler fragmana yerleştirilmiş. Yani fragmanı izleyip, filmi izlemediğinizde çok da birşey kaçırmış olmuyorsunuz. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Elbette kaybedecek 2 saatim var oturur izlerim diyorsanız, tercih sizin. Son kararı da yine izleyici verecektir. Şimdiden iyi seyirler.

James Bond filmleri YouTube üzerinde bedava oldu