6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus doğrulandı!

samsung galaxy s8 ve s8 plus blrikte goruntulendi

Samsung’un amiral gemisi telefonu için söylentiler vardı. Söylentiler gerçek ve oldu ve S8 Plus güçlendi. 6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus doğrulandı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy 8 ve Galaxy S8 Plus’ın bazı pazarlarda 6 GB RAM ve 128 GB hafıza sunan modeller sunacağı konuşuluyordu. Ancak firma, lansmanında bu özelliklere sahip telefonlarını doğrulamamıştı. Galaxy S8 ve S8 Plus, 4 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahipti. Ancak firmanın Güney Kore sitesinde 6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus açıklandı.

samsung-galaxy-s8-6gb-432x640

Bu özelliklere sahip bir telefon bekleniyordu. Hatta Çin merkezli TENAA’nın internet sitesinde yakın bir tarihte 6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus görülmüştü. Dolayısıyla bu özelliklere sahip S8 Plus, şaşkınlık yaratmadı. Ancak Galaxy S8’de bu özellikler sunulmadı. Galaxy S8 Plus’un bu modelinde de büyük değişiklikler yok. Sadece RAM ve hafıza yükseltilmiş.

Samsung bey ne yapıyorsunuz?

Galaxy S8 ve S8 Plus zaten yeterince güçlü donanıma sahipti. Şimdi de yeni doğrulanan 6GB RAM ve 128 GB hafızalı Galaxy S8 Plus ile telefonların ne kadar güçlendiğini görüyoruz. Performans canavarlarının tercih ettiği bir model olacak. Ancak bu yükseltmeler, fiyat artışını da beraberinde getirecek. Ülkemizde de satışa sunulacak olan telefonlardan S8’in 4,499 TL, S8 Plus’un ise 4,999 TL olduğunu hatırlatalım.

Sitede telefonun yanında Dex istasyonunun hediye edileceği yazıyor. Bu cihazı alacaklar için güzel bir gelişme. Telefonun fiyatı açıklanmadı. Ancak 1000 dolar olabileceği söyleniyor. Hatta bu performans canavarının sadece Güney Kore ve Çin’de satılacağı da söylentiler arasında. Yakında daha detaylı bilgi paylaşılacaktır.