6 GB RAM’li Galaxy S8+ Şimdiden Tükendi

Samsung Galaxy S8

Altı gün önce ön siparişe sunulan Galaxy S8+’ın 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanlı versiyonu daha şimdiden tükendi. Samsung’un yeni amiral gemisine ilgi büyük.

Bildiğiniz gibi Samsung yeni amrail gemisi telefonları Galaxy S8 ve S8+’ı geçtiğimiz hafta resmen tanıttı. Her iki modelde tanıtıldıktan kısa süre sonra önsiparişe sunuldu. Galaxy Note 7 skandalından sonra gelen ilk amiral gemisi olduğundan Samsung için büyük önem taşıyan telefon, büyük ilgi gördü. Önsiparişler Samsung’un yüzünü güldürdü. Son gelen rakamlara göre Samsung şimdiden 620 binden fazla Galaxy S8 ve S8+ sattı.

Galaxy S8 ve S8+ beklentilerin üzerine çıktı

Özellikle telefonun en üst seviye modeline ilgi büyüktü. Galaxy S8+’ın 6 GB RAM ve 128 GB depolama alana sahip versiyonu daha şimdiden tükendi. İlk planda üretilen 150 bin telefonun hepsinin satıldığı ve bundan sonra 6 GB RAM’li versiyon için önsipariş verenlerin mayıs ayına kadar beklemesi gerekeceği söyleniyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi 18 Nisan’da önsipariş verenlere gönderilmeye başlanacak. 21 Nisan’da ise telefon raflardaki yerini alacak. Ancak daha şimdiden söyleyebiliriz ki Galaxy S8 bu yılın en başarılı telefonlarından biri olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.

Fitbit İlk Akıllı Saatini Ertelemek Zorunda Kaldı