6 inçlik ZTE Olympia’nın Bazı Özellikleri Sızdı

182791 182770 ztetmophablet

ZTE şirketinin T-Mobile için özel olarak üreteceği ZTE Olympia modelinin bazı özellikleri sızdı.

Son olarak ortaya çıkan dedikodu haberlere göre ZTE, T-Mobile’a özel bir cihaz üzerinde çalışıyor. Cihazın kod adının Olympia olduğu söyleniyor. ZTE’nin T-Mobile’a özel olarak piyasaya sunacağı akıllı telefonun model numarası ise Z970. Cihaz hakkında önümüzdeki günlerde çok daha fazla sızıntı ortaya çıkması bekleniyor.

 

gsmarena_001

 

ZTE Olympia’nın en dikkat çekici özelliği ise sahip olduğu 6 inçlik ekranı olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın ekran boyutuyla oldukça büyük bir phablet model olduğunu da söylemek mümkün. Bu 6 inçlik ekranın sahip olduğu çözünürlüğü ise şuan için bilmiyor ancak 6 inçlik bu ekranın 720 piksel çözünürlükten daha az bir çözünürlüğe sahip olması beklenmiyor.

ZTE Olympia’nın arka kamerası 8 ön kamerası ise 0.9 Megapiksel olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra cihazın 1080 p video çekebildiği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Cihazın dahili depolama alanı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmasa da ZTE Olympia’da micro SD kart desteği bulunuyor. Cihazda bulunan batarya ise 3000 mAh.

ZTE’nin T-Mobile için özel olarak ortaya koyacağı akıllı telefonun işlemcisi ve RAM’i ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Cihazın Android 4.4.2 KitKat ile geleceği de sızıntılar arasında yer alıyor. Öte yandan cihazın içerisinde bazı T-Mobile uygulamaları ile birlikte geleceği de aktarılıyor. Bu uygulamalar şunlar;  Visual Voicemail, T-Mobile Hotspot, ve MyApp.

Son olarak ZTE Olympia’da T-Mobile logosunun da bulunacağı söyleniyor. Cihazın 2-3 aydan önce tanıtılmayacağı ve şuanda test aşamasında olduğu iddia ediliyor.

LG G3 Prime Çok Yakında Resmiyet Kazanacak