ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8 görselleri ortaya çıktı!

ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8

ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8 modelleri ilk defa basına sızdı. Cihazların nasıl görüneceğiniz merak ediyorsanız haberimize bekliyoruz.

Şu günlerde Çinli üretici ZTE tarafında önemli hareketlilikler dikkat çekiyor. Firma, Çin pazarının dışına çıkmasının hazırlığını yapıyor. Huawei’nin 2015 yılında elde ettiği başarıdan sonra şimdi ise ZTE markası küresel pazarda şansını deneyecek. CES 2016’da sessiz kalan ZTE markası 18 Ocak’ta sürpriz yapabilir.

ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8

ZTE, geçtiğimiz haftalarda “nubia.com” alan adına 2 milyon ABD doları ödeyerek gündeme gelmişti. Nubia markasını bir alt marka olarak kullanmak isteyen marka, pazarda ZTE yerine Nubia olarak anılmak istiyor. Bunun en önemli sebebi daha önce Avrupa ve ABD’de firmaya kesilen cezalar ve “ZTE” markasının bazı pazarlarda tüketici tarafından önyargılı bulunması.

Firmanın gelecek planlarında ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8 modelleri bulunuyor. Şimdiye kadar pek fazla detayın bilinmediği bu modeller ilk defa bazı görseller ile karşımıza çıktı. Tabii bu görüntüler henüz resmi olarak doğrulanmadı ancak görsellerin bizde uyandırdığı izlenim cihazların büyük ölçüde satışa hazır olduğu yönünde. Basına sızan davetiye, ZTE’nin 18 Ocak tarihinde bir etkinlik düzenleyeceği yönünde.

ZTE Nubia Z11 modelinde 5.2 inç boyutunda 1440p (Quad HD) çözünürlükte bir ekran olacağı tahmin ediliyor. Ekranın altında ise Qualcomm Snapdragon 820 yongası, 4 GB RAM, 21 MP ama kamera gibi detaylar olacağı söyleniyor. Cihazın çok ince olacağı görselden anlaşılabiliyor.

ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8

İkinci model ise ZTE Nubia X8. Bu cihaz phablet kategorisinde karşımıza çıkacak. 6.44 inç boyutundaki ekranın altında yine Qualcomm Snapdragon 820 yongası olacak. Bu cihazda ayrıca 4500 mAh kapasiteli bir batarya olduğu da yine söylentiler arasında.

ZTE Nubia Z11 ve Nubia X8

Twitter Tweet’lerinizi Satmak İstiyor