5 kameralı Nokia 9 kılıfları ile karşımızda!

Nokia 9

Nokia’nın merakla beklenen 5 arka kameralı modeli Nokia 9 bugün kılıfları ile karşımıza çıktı. Bu kılıflar ile Nokia’nın beş kamerayı nasıl konumlandıracağı da ortaya çıkmış oldu.

Nokia cephesinden gelen sızıntılara göre; firma 5 adet arka kameraya sahip olan bir model üzerinde uzun süredir çalışıyordu. Bu model ile PureView teknolojisini yeniden mobil cihazlara taşıyacak olan Nokia, akıllı telefonda kamera konusunda yeni bir devri açacak.

5.9 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde 18:9 oranında ekran ile gelecek olan Nokia 9, gücünü Snapdragon 845 yonga seti ve tam 8 GB RAM‘den alacak. 128 GB dahili depolama birimi 4.150 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan Nokia 9’un bugün kılıfları ortaya çıktı.

Nokia 9 nasıl görünecek?

Nokia, 5 arka kamerayı telefonun arkasının tam ortasına konumlandıracak. Ring yani yüzük şeklinde dizilecek olan bu kameraların sol bölümünde ise flaş yer alacak. Keşke bu flaş tam ortaya konumlandırılsa demekten kendimizi alıkoyamıyoruz.

Samsung ekranı hoparlör olarak kullanacak!

2019’un ilk çeyreğinde tanıtılmasını beklediğimiz bu modelin, ülkemizde satışa sunulacağını düşünüyoruz. Bakalım Nokia, üst segmentte 5 kameralı telefonu ile nasıl bir performans izleyecek?

Nokia 9