Beş kameralı Nokia 9’un kılıfı sızdı!

Nokia

Beş kameralı Nokia 9 modeli hakkında her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Beş kameralı Nokia 9’un kılıfları ortaya çıktı. Nokia kamera konusunda çığır açacak!

HMD Global ile güçlerini birleştiren Nokia, Android telefon pazarında başarılı işlere imza atmayı başarmıştı. Donanımsal açıdan orta-üst segmente hitap eden telefonlar ile karşımıza çıkan Nokia, güncelleme konusunda rakiplerine adeta taş çıkarmıştı. Son günler de ise Nokia’nın bir döneme damgasını vuran PureView kamera teknolojisini yeniden kullanacağı konuşuluyordu.

Galaxy A9 Türkiye fiyatı açıklandı!

Bu söylentilere göre; Nokia tam beş adet arka kameraya sahip Nokia 9 modeli ile karşımıza çıkacaktı. Bugün ise bu modelin kılıfı sızdı. Telefonun tasarımını az da olsa gösteren bu kılıf, Nokia 9’un arka bölümünde 5 kameranın olacağını doğruluyor. Ancak Nokia doğal olarak bu kameraları yerleştirirken görsellikten ve tasarımdan çok büyük tavizler vermiş.

İşte beş kameralı Nokia 9!

Beş adet arka kamera ile gelecek olan Nokia 9’un 2019 yılında tanıtılması bekleniyor. Donanımsal açıdan fiyatı uygun tutmak için yine orta-üst segmente hitap etmesi beklenen bu modelin, kamera konusunda neler yapabileceği şimdiden merak konusu.

Beş kameralı Nokia 9

Eğer işler beklendiği gibi giderse; Nokia 9 modeli DxOMark‘tan kırılması neredeyse imkansız bir skor alabilir. Bakalım telefonlarda kamera artışı ilerleyen yıllarda nasıl olacak? Kim bilir belki 10 kameralı telefon bile görürüz.