4K video çeken 10 telefon!

4k video ceken telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

4K video çekme özelliği artık akıllı telefon modelleri arasında bir satın alma kriteri olarak karşımıza çıkıyor. Piyasadaki hangi yeni modellerde 4K video çekim desteği olup olmadığını merak ediyorsanız, galerimize bekliyoruz. Bu galeride, hangi güncel modellerin 4K video çekim desteği sunduğunu sizler için derledik. Telefondan 4K video çekmek istiyorsanız, bu galerimiz tam olarak size göre.

4k-video-ceken-telefonlar

720p, 1080p derken artık 4K’nın kapılarına dayandık. 4K televizyonların ve monitörlerin yaygınlaşmasıyla, 4K video içerik ihtiyacı günümüzde akıllı telefonlarla bile karşılanbiliyor. Android cephesinde bir süredir 4K video çekim desteği zaten var. Ancak son haftalarda çok sayıda yeni akıllı telefon duyuruldu. Dolayısıyla bir kafa karışıklığı olmuş olabilir. Bu galerimizde 2015’nin ikinci yarısında duyurulan (bazı modeller daha önce duyuruldu) ve 4K video çekim desteği sunan akıllı telefonları derledik. Listemiz karışık olarak ilerleyecek. Hangi telefonun en iyi video çektiğini belirlemek size kalmış.

İlerleyen sayfalarda, 4K video çekim (16:9 oranında 3840 x 2160 piksel) desteği sunan güncel akıllı telefon modellerini bulabilirsiniz. Galerimiz 6 sayfadan oluşuyor ancak 10 farklı akıllı telefonu içeriyor. İlerlemek için görsellere tıklamanız yeterli.