Altın sarısı (Gold) telefon arayanlara 6 öneri!

altin sarisi telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Altın sarısı bir diğer deyişle “Gold” telefonlar artık bazı kullanıcılar için önemli bir satın alma kriteri. Son dönemde piyasaya çok sayıda telefon çıkmasıyla birlikte bu model kalabalığında tüm altın serisi renk seçeneği sunan modelleri bir arada görmek isteyebilirsiniz. Eğer altın sarısı renk seçeneği sizin için önemliyse, bu galerimiz tam size göre. Gold renk seçeneği sunan en popüler ve en güncel 6 akıllı telefonu derledik.

altin-sarisi-telefonlar

İlk etapta sadece siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan akıllı telefonları artık çok farklı renk seçenekleriyle görmek mümkün. Gri, kırmızı, mavi, pembe ve sarı gibi renklerin yanı sıra bazı kullanıcılar için altın sarısı (gold) renk seçeneği önemli bir satın alma kriteri. İlk kez iPhone 5s ile karşımıza çıkan bu renk seçeneği, bugün neredeyse tüm markalarda bir alternatif olarak sunuluyor. Özellikle 2015 yılında, altın sarısı renkli akıllı telefonlarda ciddi bir bolluk söz konusu.

İlerleyen sayfalarda, en güncel ve halen satın alınabilir altın sarısı (gold) renk seçeneği sunan akıllı telefonları bulabilirsiniz. Galerimizde ilerlemek için görsellere tıklamanız yeterli. Galerimizdeki modeller haricinde sizin önereceğiniz telefonlar olursa, yorumlar bölümünden bize aktarabilirsiniz.