3D Yazıcıyla ile Yemek Yapın

3D Yazıcıyla ile Yemek Yapın

Natural Machines adlı firmanın üzerinde çalıştığı bu proje, aşçıları işsiz bırakacak. Birçok alanda farklı kullanım imkanı sunan 3D yazılarla artık yemekte yapabileceksiniz.

Üç boyutlu yazıcılarla gelecek çok farklı bir yer olacak. Aklınıza gelebilen her şeyi basabileceğiniz bu özel yazıcılar alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek. İlaçtan otomobile, dekoratif eşyaya kadar günlük hayatınızda aradığınız her şeyi 3D yazıcı ile evinizde yapmak mümkün. Geçtiğimiz haftalar dünyanın ilk 3D yazıcı ürünü protezi hayat bile kurtarmıştı. Bu sefer iş iyice ileriye gitti. Yazıcınızdan yemek basmak ister misiniz? Hem de sadece görüntüsüne bakmadan yiyebileceksiniz bile. Natural Machines adlı firmanın üzerinde çalıştığı bu proje, aşçıları işsiz bırakacak.

3d

Sağlıklı yemek üzerine kurulu teknolojide, cihazın içerisine meyve sebze koyacaksınız. Daha sonra da seçtiğiniz yemeği cihaz oluşturup size sunacak. Üstelik Foodini adlı cihaz sizin için yemeği pişiriyor bile. Önce gerekli malzemeleri cihazın içine koymanız gerekiyor. Daha sonra seçiminizi yapıyorsunuz ve Foodini yemek servisini ayağınıza getiriyor. Bu ilginç teknolojinin gerçeğe dönüşmesi için internetten yardım toplamaya başlayan Natural Machines 100 bin dolara ihtiyaç duyuyor. Proje şimdiden 45 bin dolara ulaşmış durumda.

iPad için Microsoft Office Uygulamaları Üst Sıralara Yerleşti!