Samsung Galaxy S5’in Pil Ömrü Rakiplerine Fark Atıyor

s5ön

Galaxy S5 için yapılmış olan pil ömrü testi dün ortaya çıktı. Galaxy S5’in pil ömrü gayet başarılı süresi ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Samsung Galaxy S5 için yapılmış olan pil ömrü testi dün ortaya çıktı . 2800mAh kapasiteli pili ile kullanıcıların karşısına çıkan Galaxy S5, rakibi  Xperia Z2‘nin epeyce gerisinde kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Sammobile’ın yapmış olduğu habere göre de Samsung Galaxy S5‘in pil ömrü gayet başarılı süresi ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

s5

Galaxy S5‘in içerisinde bulunan Snapdragon 801 işlemci,cihazın 2800mAh’lik pil gücünü sunmuş olduğu pil tasarrufu yazılımıyla destekliyor. Buna örnek olarak da;internet tarayıcısında 7-10 saat arası kesintisiz kullanım süresi sunması verilebilir. 7 ila 10 saat arasında ki zaman dilimi de ekran parlaklığından ötürü farklılık gösterebiliyor. Ayrıca Galaxy S5 %10’luk sarj seviyesinde bile 24 saate kadar kullanımını sürdürüyor. Cihazın pil ömrü adına detaylı bilgiler ise aşağıda ki testler sonucu oluşturulan grafiklerde yer alıyor.

s51

 

s52

 

Samsung ve Apple Kavgası Google’a Sıçradı