32GB iPhone 6 satışa sunuldu!

iphone 6

Apple’ın 2 sene önce satışa sunduğu iPhone 6’nın yeni bir model satışa sunuldu. İşte 32GB’lık yeni iPhone 6 hakkındaki detaylar.

Apple’ın yaklaşık olarak 2 sene önce satışa sunduğu iPhone 6 hala son derece popüler bir telefon. Tabi ki bunun temel sebebi, Cupertino merkezli teknoloji devinin hala yeni bir kasa tasarımına geçiş yapamamış olması.

iPhone’u sırf tasarımı için tercih eden kitle, hiçte azımsanacak miktarda değil. Dolayısıyla insanlar 4000TL iPhone 7’ye verene kadar onun yarı fiyatına iki alt modelini almayı tercih edebiliyor. Zaten dışarıdan bakıldığında da iki model arasında dış görünüş bazında anten çizgileri haricinde bir farklılık da bulunmuyor.

Durum böyle olunca, Apple’da iPhone 6 üretimini devam ettiriyor. Tabi çağın gerekliliklerinden ötürü bu üretime bazı farklılıklar da eşlik ediyor. Örneğin Hindistan’da satışa sunulan yeni iPhone 6 modeli gibi. Temelde bu modelin 2 sene önce satışa sunulan iPhone 6’dan bir farklı bulunmuyor. Aradaki tek fark yeni satışa sunulan iPhone 6’nın 32GB dahili depolama alanına sahip olması. Bu telefonun Hindistan’daki satış fiyatı ise 460 dolar.

iphone 6

Şimdilik sadece Hindistan’da satışa sunulan 32GB’lık iPhone 6’nın önümüzdeki günlerde Çin ve Tayvan’da da satışa sunulacağı açıklandı. Bu modelin Avrupa’da ne zaman satışa sunulacağı daha doğrusu satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Dip not olarak belirtelim. Ülkemizde 16GB’lık iPhone 6’lar şu anda 2200 TL civarında satılıyor.