25 iPhone X İle Evlilik Teklif Etti

25 iPhone X

Dünya genelinde birçok iPhone hayranı hala iPhone X satın alabilmek için bekleyişte. Apple’ın büyük ilgi gören yeni amiral gemisi çoğu yerde henüz satışa çıkmadı. Satışa çıktığı bölgelerde ise hızlıca tükendi. Ancak tüm bu stok sıkıntısı arasında Çin’de bir adam 25 adet iPhone X satın almanın bir yolunu buldu. Asıl ilginç olan ise Çinli adamın bu cihazları evlilik teklifi için kullanmasıydı.

25 iPhone X ile kalp şekli oluşturdu

Oyun şirketi Shenzen’de çalışan adam, kız arkadaşına evlilik teklif etmek için aldığı bu telefonları kalp şeklinde dizdi ve ortasını da kırmızı güllerle doldurdu. Yeni iPhone’lardan oluşan kalbin ortasında ise evlilik tekliflerinin olmazsa olmazı yüzük duruyordu. Tüm dünyada Apple’ın yeni telefonu için bekleyen insanları kıskandıran genç adam, bu jesti ile istediğine ulaştı ve kız arkadaşından evet cevabını aldı.

Çin basınında yer alan habere göre genç çift mobil oyun hayranı. Evlilik teklifinde yeni iPhone’un kullanılmasının başlıca sebebi de çiftin bu mobil oyun merakı. Piyasadaki en güçlü telefonların başında gelen iPhone X, gelişmiş özellikleri ve çerçevesiz ekranı için mobil oyun oynamak için ideal bir cihaz.