21 Yaşındaki Hacker İngiltere’yi karıştırdı!

vtech

İngiltere şu an derin bir şok yaşıyor. İngililiz Hacker, Ülkesini adeta bir Kaos’a sürükledi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

21 yaşındaki İngiliz Hacker, VTech Veri Merkezini hackledi. İngiltere’nin en önemli Veri Merkezi olan VTech’te, 4.8 Milyon Ailenin verisi saklanmakta.

Durum vahim; ama asil vahim olan durum bu da değil. Toplam 6.7 Milyon Çocuğun da verilerini İngiliz Hacker ele geçirmiş durumda.

Siber Saldırıyla Hackerın bu verileri ele geçirdiği söylendi. SEROCU: The South East Regional Organised Crime Unit, Türkçesiyle İngiliz Siber Saldırılarını Önleme Birimi sıkı bir çalışma gerçekleştirdi ve suçluyu kıskıvrak yakaladı.

21 yaşındaki İngiliz Hacker, İngiltere’nin Berkshire şehrinde, yeni Casusluk Saldırısını yapmak üzereyken yakalandı. SEROCU’nun Kıdemli Başkanı Craig Jones şu açıklamalarda bulundu.

vtech

Jones: “Soruşturma henüz daha başlangıç aşamasında. Siber Güvenlik Uzmanları Partnerleriyle karşılıklı bir çalışma yapacağız.

Verileri ele geçirilen İnsanları, soruşturma sonrası bulmuş olacağız. Siber Saldırılar; hem Küresel hem de Yerel çapta İnsanların canını yakmakta” şeklinde konuştu.

Selfieci güzeli: InFocus M680