2022 Honda Accord Türkiye fiyatı ortaya çıktı

honda accord

2022 Honda Accord Türkiye ile ilgili Birçok detay ortaya çıkmaya başladı. Bu aracın Türkiye’deki fiyatı belli oldu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Herkesin büyük bir merakla beklediği 2022 Honda Accord Türkiye fiyatı ortaya çıktı. Türkiye’nin en tartışmalı otomobil markaları arasında yer alan Japon devi Honda hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde fabrikasını kapatmıştı. Türkiye’deki fabrikası kapanınca herkes onun batmak üzere olduğunu düşündü.

Executive ve Executive Plus olarak iki farklı paket şeklinde gelmesi düşünülen bu araç 16 Ekim ile birlikte satışa sunulacak. 1,5 litrelik i-VTEC Turbo motora sahip olan bu aracın başlangıç fiyatı 540 bin TL üzerinden değerlendirilecek.

2022 Honda Accord Türkiye fiyatı belli oldu

Honda tarafından yapılan açıklamalara göre 2021 yılında 30 bin adet satış yaparak rekor kırmayı başaran bu marka yeni ürünleri kendi bünyesine eklemeye devam ediyor. Civic modeli ile daha fazla tanınan bu araç ürün olarak City gibi modelleri de ekledi.

2022 Honda Accord Türkiye

Yeni Honda Accord modeli ise en şık ürünler içerisinde yer alıyor. Aracın motoru 1,5 litrelik VTEC olarak adlandırılıyor. Bu motor sayesinde 0’dan 100 km/sa hızlanmasını 8,9 saniyede gerçekleştiren araç, şanzımanla birleştirilmiş motor tercih ediyor. Böylece beklenenden çok daha hızlı bir şekilde hedeflenen hıza ulaşabiliyor. 2022 Honda Accord Türkiye fiyatı da kesinleşti.

Xiaomi 2022’de zirveyi hedefliyor

Bu aracın kristal siyah, kuvars mavi, meteor gri ve platin beyaz gibi birçok rengi bulunuyor. Araç fiyatı 540 bin TL ile 561 bin TL arasında değişecek. Ayrıca D segmentine ait bir aracın tüm beklentilerini karşılayacak. Peki siz bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.