Apple Watch 7 Türkiye’de satışa çıkıyor!

Apple Watch 2022'de vücut ısısı sensörü özelliğiyle geliyor

Teknoloji devi Apple’ın eylül ayında tanıtımını yaptığı yeni akıllı saati Apple Watch 7’nin Türkiye’de satışa sunulacağı tarih belli oldu.

Apple Watch 7 Türkiye’de satışa çıkıyor! Apple yeni akıllı saati Apple Watch 7’nin Türkiye’de satışa sunulacağı tarihi ve fiyatı paylaştı.

Eylül ayının ortasında gerçekleştirilen Apple Event 2021 etkinliğinde Apple Watch 7 modeli akıllı telefonu ile karşımıza çıkan Apple akıllı saat pazarında büyük bir pay elde ediyor. Aynı etkinlikte tanıtılan iPhone 13 ve iPad’ler satışa çıkarken, Apple’ın akıllı saatinin ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

Apple Watch 7 Türkiye’de satışa çıkıyor!

Apple Türkiye’den yapılan açıklamada Apple Watch 7’nin Türkiye satış tarihi belli ve fiyatı belli oldu. Apple’ın yaptığı açıklamaya göre 8 Ekim tarihinden itibaren yeni nesil akıllı saat Apple Watch 7 için ön siparişler açılacak. 15 Ekim’de ise satışlar gerçekleştirilecek.

Büyük teknoloji şirketleri antitröst

İşte Apple Watch 7’nin Türkiye satış fiyatı

Yapılan açıklamada Apple Watch 7 modeli akıllı telefonun satış fiyatı da paylaşıldı. Türkiye fiyatı da açıklandı. Peki Apple Watch 7 modelinin Türkiye fiyatı ne kadar?

Apple’ın 2015’te çıkardığı Watch serisinin yedinci modeli olan yeni nesil akıllı saat Apple Watch 7’nin eylül ayında ABD fiyatı 399 dolar olarak açıklanmıştı.

Akıllı teknoloji ürünleri üreten Apple’ın 8 Ekim 15.00’te ön siparişe açılacak olan yeni akıllı saat modeli Apple Watch 7’nin Türkiye başlangıç fiyatı ise 4.399 lira olarak açıklandı. Bu fiyatı pahalı bulanlar için daha uygun fiyatlı Apple Watch almak isteyenler için üretilen Apple Watch SE 3.099 TL ve Apple Watch Series 3 ise 2.199 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

Facebook veri hırsızlığı iddialarına üst perdeden yanıt verildi