Galaxy S11 tanıtım tarihi açıklandı!

Galaxy S11 tanıtım tarihi

Merakla beklenen Galaxy S11 tanıtım tarihi resmen açıklandı. Samsung 2020 yılı amiral gemisi modelini önümüzdeki ay tanıtacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, diğer firmalar gibi bu yıl içerisinde yeni amiral gemisi modellerini sergileyecek. Galaxy S11 olarak isimlendirileceği düşünülen bu modelin Galaxy S20 adını da taşıyabileceği son günlerde gelen dedikodular arasında yer alıyor. İsimlendirme politikasında değişikliğe gideceğini düşündüğümüz Samsung, bugün yeni amiral gemisi modeli için tanıtım tarihi verdi.

Galaxy S11 tanıtım tarihi: 11 Şubat 2020!

Samsung Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde yeni amiral gemisini tanıtacak olan firma, bu etkinliği 11 Şubat 2020 tarihinde düzenleyecek. YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan etkinliği buradan takip edebileceksiniz.

Bütçe dostu Huawei Y6s hangi özelliklere sahip?

Samsung’un yayınladığı videoya bakacak olursak; Galaxy yazısının “a” harflerinde farklı cisimler görüyoruz. Buradan Galaxy S11’in farklı formlarda olabileceği anlamı çıkarılmamlı diye düşünüyoruz. Samsung muhtemelen bu etkinlikte; amiral gemisi modelinin yanında yeni giyilebilir ürünlerine ve akıllı ev sistemlerine de odaklanacak.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 865 / Exynos 990 yonga setinden alacak olan Galaxy S11 modellerinde minimumda 6 GB RAM yer alacak. Android 10 tabanlı One UI 2.0 arayüzü ile gelecek olan telefonda 5G desteği yer alacak. 6.3 inç büyüklüğünde sAMOLED ekran ile gelecek olan telefon 120 Hz ekran tazeleme oranı ile dikkat çekecek. Kamera konusunda ise Samsung’un dörtlü veya en iyi ihtimalle beşli kamera kurulumuna yer vereceğini düşünüyoruz.