2018’in en kötü oyunları!

en kötü oyunlar

#İŞBİRLİĞİ

Hep en iyileri seçecek değiliz. Bu sefer de 2018’de büyük hayal kırıklığı yaratmış olan yapımlarla karşınızdayız. İşte 2018’in en kötü oyunları.

2018 oyun severler açısından oldukça hareketli geçti diyebiliriz. Genel olarak çıkan oyunlar beklentileri karşılamayı başardı. Fakat bunun yanı sıra merakla beklenip, büyük hayal kırıklığı yaratan yapımlar da mevcuttu.

Bu yazımızda tanıtımı sırasında abartılmış fakat inceleme puanlarında çuvallamış olan yapımları sizlerle paylaşacağız. 2018’in en kötü oyunları listesini hazırlarken, genel olarak oyunların inceleme puanlarını baz aldık. Elbette listeye düşük bütçeli indie tarzı oyunları eklemedik.

Az önce de belirttiğimiz üzere, oyun severleri duyurusuyla heyecanlandırmış, önemli paralar harcanmış fakat çıktığında ağır eleştirilere maruz kalmış oyunlara odaklandık.

Peki 2018’in en kötü oyunları hangileri? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, sizleri ömür boyu uzak durmanız gereken o oyunların yer aldığı liste ile başbaşa bırakalım.

Tabi ki şunu da belirtmek gerekiyor. Bu oyunlar ücretsiz olarak dağıtılırsa kütüphanenize eklemenizde bir sakınca yok. Fakat kalkıp da 200 – 300TL bu oyunlara verilmez. Net.

Fallout 76

Çıkış Tarihi: 14 Kasım
Ortalama Puanı: 49