2018’in en iyi iOS oyunları

best ios games

#İŞBİRLİĞİ

Oyun sektörünün iyiden iyiye mobil cihazlara kayması, bu alandaki rekabeti de hat safhaya taşımış durumda. İşte 2018’in en iyi iOS oyunları.

Mobil platformlardaki oyun sayısı günden güne artmaya devam ediyor. Bu durumun temel sebebi, iOS ve Android için oyun geliştirmenin daha ucuz ve basit olması. Dahası PC ya da konsollarda kimsenin yüzüne bakmayacağı yapımlar, iOS ya da Android’te milyon dolarlar kazandırabiliyor.

Hal böyle olunca, bu işten azıcık anlayan, anlamayan herkes mobil platformlar için oyun geliştirmeye çalışıyor.

Doğal olarak her oyunu deneme, oynama şansımız yok. Çünkü gerek App Store’da gerekse de Google Play’de çok fazla oyun mevcut. Ve bu oyunların pek çoğu da tutan yapımların birebir kopyası.

Örneğin hem iOS hem de Android platformunda onlarca ve hatta belki de yüzlerce koşu tabanlı oyun mevcut. Halbuki bu tür Temple Run ve Subway Surfers ile hayatımıza girmişti. Şimdi ise bu tarzda yüzlerce oyun var.

Peki hiç mi benzersiz, gerçekten kaliteli yapımlar çıkmıyor? Elbette çıkıyor. Zaten hazırladığımız 2018’in en iyi iOS oyunları listesinde de benzersiz ve oyun severler tarafından olumlu yönde eleştirilmiş yapımlar mevcut.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018’in en iyi iOS oyunları listesi ile başbaşa bırakalım.

İşte 2018’in en iyi iOS oyunları

Oddmar