Google Chromecast için en iyi 10 oyun!

chromecast oyunlar

Kablosuz görüntü ses aktarımına olanak tanıyan Google Chromecast için en iyi multiplayer oyunları sizler için derledik. Bu oyunlar Chromecast ile kullanıldığında akıllı telefonunuz tıpkı bir oyun konsoluna dönüşebiliyor!

Google Chromecast iş ve günlük kullanıma yönelik olarak son derece pratik bir ürün. Uygun fiyatlı Chromecast, iPhone ve Android cihazların kablosuz olarak görüntü aktarmasını sağlıyor. Bu sayede sunumlar yapılması, oyunlar oynanması mümkün oluyor. Telefon ve televizyonu bir multimedya merkezine dönüştüren Chromecast aynı zamanda akıllı telefonların bir oyun konsolu gibi çalışmasını da mümkün kılıyor.

İlerleyen sayfalarda Google Chromecast ile kullanıldığında arkadaşlarınızla eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz 10 oyunu sizler için sıraladık. Oyunların bir kısmı hem iOS hem de Android platformları tarafından destekleniyor. Bazıları ise sadece Android kullanıcıları tarafından oynanabiliyor. Chromecast ile çoklu oyuncu desteği sunan bu oyunlara takip eden sayfalardan ulaşabilirsiniz.