2015 Model Sony Bravia’lar Çok İddialı Olacak

2015 Model Sony Bravia’lar Çok İddialı Olacak

Japon devi Sony’nin en çok para kazandığı alanların başında; PlayStation, Xperia ve Bravia geliyor.

Gerçi en çok parayı firma PlayStation üzerinden kazanıyor. Bilindiği üzere Sony’nin en az kâr elde ettiği cihazı Bravia olsa da firma halen ürününe yatırım yapmaya devam ediyor.

İşte bu yatırım kapsamında şirket 2015 model yeni Bravia televizyonlarını duyurdu. Yeni modellerin en dikkat çekici özelliği adeta işletim sistemleri olacak; zira uygulamalar için kumanda da ayrı ayrı tuşlara basmak durumunda kalmayacaksınız.

Tek bir tuşla aynı anda müzik ve video uygulamalarınıza erişip aynı anda internette gezinti yapabileceksiniz. Hatta Sony bu yeni özellik için şu tanımda bulundu: “Yeni model Bravia’lar adeta kişisel bir ev sinema sistemi” Bu yeni model akıllı televizyonlar için ayrı ayrı parça alma derdinden de kurtulacaksınız set top boxes gibi.

2015 Model Sony Bravia’lar Çok İddialı Olacak
2015 Model Sony Bravia’lar Çok İddialı Olacak

Televizyonun bir diğer özelliği ise kategorilere göre kanalları kaydetme özelliği. Mesela spor programlarından hoşlanıyorsunuz, spor kategorisi altında favori kanallarınızı dilediğiniz şekilde sıralayabiliyorsunuz.

Herkesin en çok şikâyet ettiği PiP olayı da yeni modelle artık çok kolay hale gelmiş. PiP –Yani kanal ekranlarını yan yana koyma- için artık PC, STB, TV kablosu kullanmanıza gerek kalmayacak. Sony yeni model televizyonlarını PlayStation 4 kampanyası ile de satışa sunacak.

Oxygen OS İle İlgili Yeni Bir Görsel Sızdırıldı