Vaio geri dönüyor ama isminde Sony ön eki kalkıyor

vaio1

Sony, kısa süre önce yeterince kar edemediği için PC üretimini durduracağını ancak Vaio markasının çok değerli olduğunu ve bu markayı ayrı bir şirket olarak konumlandıracağını duyurmuştu. Dediğini de yaptı.

 

Sony Vaio bilgisayarları bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Bunun sebebi, Sony’nin aldığı radikal karardı. Şimdi yeni gelen haberler, Vaio’nun, Sony’e bağlı ama ayrı bir şirket olarak yeniden üretime başladığını bildiriyor. Vaio, yeni bilgisayarlarını Ekim ayında Windows Store’da satışa çıkaracak.

vaio[1]

Vaio bu kez sadece iki farklı model olarak karşımıza çıkacak. Yine Japon ürünlerinin kalitesi iddiasını taşıyor olacak. Sıfırdan tasarlanmış iki yeni modelin satış fiyatı 2200 dolardan başlayacak. Hem online mağazada hem de sınırlı sayıdaki fiziksel mağzada satışa çıkacak olan Vaio modelleri incelikleri ve doğrudan 3G ağına bağlanabilecek SIM kart yuvalarıyla ön plana çıkacak.

Yeni Vaio’lar hakkında henüz net ve doyurucu bilgiler yok. Ancak Ekim ayına doğru yaklaşırken, bilgisayarların özellikleri ve fiyatları netleşecek gibi görünüyor.

Rainbow Six: Siege ertelendi!