1997 Blade Runner oyununun remaster’ı geliyor

1997 Blade Runner oyununun remaster'ı geliyor

Klasik 1997 Blade Runner macera oyununun çok geciken yeniden düzenlemesi sonunda geliyor. İşte detaylar.

Polygon’un bildirdiği gibi, Nightdive Studios, 1997 Blade Runner oyununu Windows PC’ler, PlayStation, Switch ve Xbox konsolları için piyasaya sürdü. Modernize edilmiş sürüm, güncellenmiş animasyonlar ve modellerle tamamlanan orijinalin 15FPS’si yerine saniyede 60 kare hızında çalışıyor. İyileştirilmiş oyun içi araçlar, düşman kopyaları takip ederken ipuçlarıyla çalışmanıza yardımcı olacak ve oyun kumandası desteği tüm platformlarda mevcut.

1997 Blade Runner oyununun remaster'ı geliyor

Westwood’un 1997 Blade Runner oyunu, o zamanlar hem oyun hem de grafiklerin sınırlarını zorladı. Oyun 2B sanata veya ham 3B’ye güvenmek yerine, Ridley Scott filminin cesur görünümünü taklit eden hacimsel aydınlatma da dahil olmak üzere, dönem için çok daha fazla görsel ayrıntıya izin veren 3B niteliklere sahip pikseller kullandı. 25 yıl önceki versiyona kıyasla ciddi değişikliklerle gelen oyun oldukça ilgi çekecek. Bu yıl oyunseverler için birbirinden güzel haberlerle geldi.

Geçmişte klasikleşmiş oyunların yeni versiyonlarının yanı sıra oyun severleri memnun edecek bir sürü sürüm de piyasaya sürülüyor. Bunlar arasında klasikleşmiş oyunların da remaster versiyonları yer alıyor. God of War gibi klasik oyunların da remaster versiyonlarının piyasaya sürülmesi ile oyun severleri birbirinden heyecanlı bir dönem karşıladı diyebiliriz. PS için gelen oyunların bilgisayar, bilgisayar için gelen oyunların PS versiyonunun piyasaya sürülmesi oldukça sık karşılanan bir durum oldu.

Mark Zuckerberg, MetaVerse’ün yüz milyarlarca dolar kazandıracağına inanıyor