17 yaşındaki kız tecavüze uğradığını söyledi! Gerçek herkesi şoke etti!

porn

Gün geçmiyor ki sosyal medya üzerinde garip bir olayla daha karşılaşmayalım. Bu seferki olayın adresi ise Twitter.

17 yaşındaki kız tecavüze uğradığını söyledi! Gerçek herkesi şoke etti! Çünkü iddianın sahibi bir kız değil, erkek çıktı. Van’ya yaşayan 22 yaşındaki Ramazan U. isimli vatandaş hayli ilginç tweetler attı. Ramazan U. attığı tweetlerde erkek arkadaşının kendisine evinde tecavüz ettiğini, bundan kimseye bahsedemediğini belirtti. Ardından bu kişinin kendisini sıklıkla rahatsız etmeye başladığını ve uygunsuz fotoğraflarını +18 sitelere atmakla tehdit ettiğini iddia etti.

Elbette söz konusu böyle bir olay olunca kısa sürede Twitter’da trend oldu. Ardından sahte hesapta kullanılan fotoğrafın gerçek sahibi tweetlerin altına yorumda bulundu.

17 yaşındaki kız tecavüze uğradığını söyledi! Gerçek herkesi şoke etti!

tecavuz

Olayın hızla yayılmasının ardından hesabın Ramazan U. isimli bir erkeğe ait olduğu ve anlatılan olayların da tamamen hayal ürünü olduğu ortaya çıktı. Bu olayın üzerine harekete geçen Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Ramazan U. hakkında başkasına ait bir fotoğrafı sosyal medyada uygunsuz şekilde kullandığı için inceleme başlattı. Ayrıca kişinin halkı rencide edici ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle ikinci bir soruşturma da sırada bekliyor.

Sonuç olarak ortada bir tecavüzün olmadığını söyleyebiliriz. Bu sahte hesap üzerinden bir kişi ya da şahıs hedef gösterilmiş olsaydı işler çok daha farklı bir noktaya varabilirdi. İşte sosyal medya bu yüzden zaman zaman çok riskli bir yer olabiliyor.

Ekran altı parmak izi okuyucusunda yeni dönem