2017 iPhone’da Samsung’un Ekranları Kullanılacak

iphone 7 boyut

Apple, 2017 yılında çıkaracağı yeni iPhone’la birlikte sonunda OLED ekranlara geçiş yapacak. Telefonda kullanılacak bu OLED ekranları Samsung üretecek.

Bildiğiniz gibi 2017 yılında çıkacak iPhone, Apple’ın son yıllarda çıkardığı en önemli akıllı telefon olacak. Çünkü şirketin bir süredir üzerinde çalıştığı heyecan verici yeniliklerin birçoğu bu telefonla birlikte kullanıcılarla buluşacak. Şimdilik iPhone 8 olarak bilinen 2017 iPhone birçok önemli değişiklikle gelecek. Bu değişikliklerden biri de ekran konusunda olacak.

iphone 6 STILL 11_0000-578-80

Apple 2017 yılında çıkaracağı yeni iPhone ile birlikte sonunda LCD ekranlardan OLED ekranlara geçiş yapacak. iPhone 8’de kullanılacak bu OLED ekranları üretecek şirket ise Apple’ın en büyük rakibi olan Samsung’tan başkası değil. Daha önce çıkan haberler iPhone 8’de kullanılacak OLED ekranların bir kısmını Samsung’un, bir kısmını da LG’nin üreteceği yönündeydi. Ancak görünen o ki LG ekranları ile Apple’ı ikna etmeyi başaramamış. Çünkü yeni gelen haberlere göre yeni iPhone’un ekranlarını sadece Samsung üretecek.

Yeni iPhone’lar Suya Dayanıklı Olabilir