Lenovo’dan yeni model telefon: ZUK Z1!

zuk z1 ready for its international debut with cyanogen os in tow 493239 2

Lenovo’nun yeni model cep telefonu ZUK Z1, Uluslararası alanda satışa çıkacak olan bir cihaz olarak karşımıza çıkacak.

Hintli Micromax’in Android tabanını kullanarak tasarladığı özel model işletim sistemi Cyanogen OS da bu telefonda yer alacak. Akıllı telefon ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Lenovo’nun yeni model cep telefonu ZUK Z1 üst seviye özelliklere sahip bir amiral gemisi telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Bu amiral gemisi telefonun Uluslararası Pazarda’da satışa sunulacak olması Dünya genelindeki kullanıcıların da yüzünü güldüreceğe benziyor. İlk olarak Ağustos ayında bilgileri gelen cep telefonu ile ilgili fazla bir bilgiye sahip değildik. Çinli kaynaklardan gelen bilgilere göre cep telefonu ile ilgili bir duyuru da ilerleyen günlerde gerçekleşecekmiş.

zuk-z1-ready-for-its-international-debut-with-cyanogen-os-in-tow-493239-2

eBay’in; Estonya ve Fransa sitelerinde de telefonla ilgili bilgiler yer alıyor. Cyanogen OS 12.1 ön yüklü olarak cihaz satışa sunulacak. Qualcomm Snapdragon 801 yongasetinde 4 adet 2.5 GHz hızında çalışan işlemci yer alıyor. 3 GB ana bellek ve 64 GB dâhili depolama alanı telefonun diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor. Arka kamera 13, ön kamera ise 8 megapiksel. 5.5 inçlik Super AMOLED ekranın çözünürlüğü ise Full HD; “1920×1080”. 4100 mAh batarya da telefona güç katıyor.

YouTube’a yeni bir reklam türü geliyor!