Lenovo ZUK Z1 ne zaman satışa çıkacak?

lenovo zuk z1

Çinli telefon üreticisi Lenovo’nun yeni model telefonun ismi ZUK Z1. ZUK Z1 ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.

Hintli Micromax’in Android tabanını kullanarak tasarladığı özel model işletim sistemi Cyanogen OS telefonun işletim sistemi olacak. Akıllı telefon ilk olarak Çin’de satışa sunulacak.

Lenovo’nun yeni model cep telefonu ZUK Z1 üst seviye özelliklere sahip bir amiral gemisi telefon olarak karşımıza piyasada kendine yer edinecek.

Bu amiral gemisi telefonun diğer Ülkelerde de satışa sunulacak olması kullanıcılar için güzel bir haber olsa gerek. İlk olarak Ağustos ayında sızıntı olarak karşımıza çıkan cep telefonu ile ilgili fazla bir şey bilmiyorduk.

Çinli kaynaklardan gelen bilgilere göre cep telefonu ile ilgili bir duyuru da ilerleyen günlerde gerçekleşecek demiştik. eBay’in; Estonya ve Fransa sitelerinde de telefonla ilgili bilgiler yayınlandı.

lenovo zuk z1

Cyanogen OS 12.1 ön yüklü olacak kullanıcılarla Mart 2016 yılında buluşacak. ZUK Z1’in özellikleri ise şunlar: Qualcomm Snapdragon 801 yongasetinde; 4 adet 2.5 GHz hızında çalışan işlemci yer alıyor.

3 GB ana bellek ve 64 GB dâhili depolama alanı telefonun diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor. Arka kamera 13, ön kamera ise 8 megapiksel.

5.5 inçlik Super AMOLED ekranın çözünürlüğü ise Full HD; “1920×1080”. 4100 mAh batarya da telefona güç katıyor. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız. Telefonun fiyatı 300 Euro yaklaşık olarak 985 TL.

Acer Aspire R14 bilgisayarını tanıttı!