ZTE Travel 30 fiyatı ile dikkat çekti

ZTE Travel 30

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE, mütevazi özelliklere sahip yeni bütçe dostu akıllı telefon modelini resmen tanıttı. İşte karşınızda ZTE Travel 30…

ZTE Travel 30 fiyatı ile dikkat çekti. Bütçe dostu akıllı telefonlar deyince akla gelen markalar arasında olan ZTE, sabah saatlerinde yeni bir akıllı telefon modelini daha resmen tanıttı. Markanın birçok modeli gibi mütevazi özelliklerinden ziyade fiyatıyla dikkat çeken ZTE Travel 30 isimli bu yeni model, 6,52 inç büyüklüğünde 1600 x 720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip.

ZTE Travel 30 1

Ekranın üst kısmında yer alan damla çentikli kısma yerleşen ön kamerasıyla 5MP’lik çekim vadeden ZTE Travel 30, ön kamerasının aksine arkada daha güçlü bir kuruluma yer vermiş. Bütçe dostu telefonlarda pek görmeye alışık olmadığımız şekilde arka kısımda 3’lü bir kamera kurgusu bulunan Travel 30, 13MP + 2MP + 2MP’lik lensleriyle tatminkar seviyelerde çekim kalitesi sunuyor.

ZTE Travel 30 2

ZTE Travel 30 fiyatı ile dikkat çekti

Gücünü Unisoc SC9863A işlemcisinden alan telefon yalnızca 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı seçeneğiyle satışa sunulacak. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan telefonda ayrıca 10W hızlı şarj desteğinin bulunduğunu da söyleyelim.

ZTE Travel 30

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra hala orta segment akıllı telefonlarda görmeye devam ettiğimiz 3,5mm jak girişi desteğini koruyan ZTE Travel 30’da ayrıca arka yüzeye konumlandırılmış bir parmak izi okuyucusu mevcut.

ZTE tarafından henüz çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmeyen bu model, 120 dolar karşılığında akıllı telefon meraklılarının beğenisine sunulacak.

Twitch, içerik oluşturucularına bir yenilik sunacak