ZTE, oyun tutkunlarına yönelik tasarlanan Nubia Neo 3 GT 5G’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Nubia Neo 3 GT 5G

ZTE, geçtiğimiz dönemde Nubia Neo 3 modelinin GSMA veritabanına dahil edildiği duyurulmuştu. Şimdi daha güçlü bir versiyon olan Nubia Neo 3 GT 5G, Z2465N model numarasıyla karşımıza çıkıyor.

Bu yeni model, özellikle performans ve oyun deneyiminde önemli iyileştirmeler sunarak 2025’te piyasaya çıkacak şekilde hazırlanıyor. Nubia Neo 3 GT 5G hakkında resmi bilgiler sınırlı olsa da, Neo 2’nin özellikleri, yeni model için bazı ipuçları veriyor. Neo 2, 6.72 inç IPS LCD ekranıyla büyük ve akıcı bir görüntüleme deneyimi sunarken 120 Hz yenileme hızı, özellikle oyun oynarken akıcılığı artırıyor. Unisoc T820 işlemcisi ile güçlendirilen cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB depolama seçenekleriyle donatılmış.

Nubia Neo 3 GT 5G

Kamera açısından, Neo 2’de 50 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörlü bir çift arka kamera sistemi yer alıyor. Selfie tutkunları içinse 16 MP ön kamera iyi bir performans sunuyor. Cihaz, kullanıcı tercihine göre 5200 mAh veya 6000 mAh pil seçenekleriyle gelirken, Android 13 tabanlı MyOS 13 ile kutudan çıkıyor. Oyun odaklı tasarımının bir parçası olarak tetik tuşları ve oyun modları, Neo 2’yi yalnızca bir telefon değil, oyunculara yönelik kapsamlı bir cihaz haline getiriyor.

Nubia Neo 3 GT 5G 3

Nubia Neo 3 GT 5G: Daha Yüksek Performans ve İyileştirmeler Bekleniyor

Yeni Nubia Neo 3 GT 5G, selefi Neo 2’ye göre işlemci, kamera ve oyun özellikleri açısından önemli iyileştirmelerle geliyor. Henüz teknik özellikler açıklanmamış olsa da, bu cihazın daha güçlü bir işlemci ve geliştirilmiş multimedya özellikleriyle donatılması bekleniyor. GT takısının, performans odaklı bir deneyim sunacağına dair ipucu verdiği düşünülüyor. Nubia Neo 3 GT 5G’nin lansman tarihi henüz netleşmemiş olsa da, 2025’te piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Xiaomi 15 serisi 12 GB RAM temel modeline sahip olacak